S.C. COMPANIA DE PRODUCTIE INTERTAINMENT S.A. – in insolventa, in insolvency, en procedure collective, denumita in continuare CoPrint, a intrat in procedura de insolventa la data de 10.11.2015, ca urmare a pronuntarii hotararii Tribunalului Ilfov in dosarul de insolventa 2654/93/2015.

In continuare sunt prezentate conditiile in care CoPrint, permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.coprint.ro.

1. Definitii

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;

Serviciu – furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de COPRINT prin Internet, prin intermediul site-ului www.coprint.ro.

2. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

  1. a) Nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  2. b) Nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile CoPrint pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ofensator;

3. Limitarea raspunderii

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarea afirmatie:  “CoPrint nu va fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web.”

4. Securitate

CoPrint nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin Internet sau prin Serviciu.

5. Proprietate intelectuala

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate toate logo-urile si simbolurile asociate folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale CoPrint.

6. Date cu caracter personal

Utilizatorul este de acord cu dreptul furnizorului CoPrint de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator, in conformitate cu “Regulile de confidentialitate“. “Regulile de confidentialitate” se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

7. Generalitati

7.1 Modificari ale conditiilor
CoPrint poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.coprint.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

7.2 Jurisdictie
Acest site web este proprietatea CoPrint. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. CoPrint nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.